ATS-A1000A TYVERIALARM

ATS-A1000A TYVERIALARM

ATS Advanced er udviklet i henhold til EN50131 og er F&P registreret i kl. 3. Med brug af eksisterende ATS tilbehør (betjeningsenheder, læsere, udvidelseskort) er den en pålidelig løsning med en bred vifte af muligheder for at udvide systemets funktioner. ATS3500A-IP har indbygget 10/100mb ethernet tilslutning og supporterer IP alarmkommunikation med OHNETREC modtager og Up/download funktioner med ATS85x0.

ATS Advanced produktserie

ATS Advanced er en produkt serie, der er udviklet af UTC Fire & Security med mange års erfaring indenfor udvikling af indbrudsalarmer. Denne fremsynet platform, består af produkterne ATS1000A, ATS2000A og ATS3500A i forskellige versioner, med samme layout, design og metode til at kommunikere med brugerne.

Brugervenlighed
ATS Advanced er let at anvende i alle situationer. ATS Advanced serien giver nem adgang til menuen og hurtig adgang til menupunkterne. Hjælp fås ved et tryk på tasten, der giver tips til konfigurationen. Slutbrugerne vil finde det nemt at anvende ved dagligdags funktioner.

Trådløs og fortrået detektor support
ATS Advanced er et 100% hybrid system. Det er muligt at tilslutte alle kombinationer af fortrådet og trådløse enheder. Hver indgang kan tilknyttes en zone. I alt 128 zoner kan opsættes. Indgange og udgange kan udvides ved at bruge DGP enheder. Det er muligt at udvide systemet med økonomiske ”plug-in” kort, der kan tilsluttes direkte på hovedkortet.

Fjerntilslutning og App
Flere og flere indbrudsalarm brugere tilslutter deres system til en professionel kontrolcentral. Operatørene på kontrolcentralerne er godt klædt på til at servicere ATS Advanced centraler med den til hørende fjernservice software, og møder således et stadigt større servicekrav fra professionelle kunder. Med ATS Advanced App’en, der er tilgængelig for Android og iOS, kan du selv se status på systemet og hændelser uanset hvor du er. En nem måde at få styr på sikkerheden på din ejendom.