LEDER DU EFTER EN ELEKTRIKER I GLUMSØ?

Hos El Huset Glumsø lægger vi stor vægt på at vores kunder skal være tilfredse med os som elektriker i Glumsø området, uanset hvilken elektriker opgave det er.

Vi går ind for kvalitet, fremragende service, og høj faglighed. Vi har eksisteret i mere end 100 år og alle der arbejder i virksomheden har mange års erfaring i branchen. Hvis du vil læse mere om El huset Glumsø kan du gøre det her.

Vi udfører elektrikeropgaver i Glumsø og omegn for både private kunder og erhverv, så hvis du har brug for en elektriker i Glumsø kan du kontakte os på telefon 57 64 62 17 eller e-mail info@elhuset-glumsoe.dk

Vi laver elinstallationer til køkken & badeværelse, belysning & energi optimering, renoverer elinstallationer, elinstallationer i kirker, varmepumper og sikringsanlæg.

Vi både installere, vedligeholder og reparerer elinstallationer i hele Glumsø området – ingen opgaver er for små, og vi giver altid et godt råd med på vejen.

Skal vi hjælpe dig med elektrikeropgaver?

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det, vi leverer. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med dig, så både du og vi er sikre på, hvad behovet for belysning er. Vi holder altid vores aftaler, og vi sørger for, at der er pænt og ryddeligt, når vi har udført vores opgave. Så hvis du har brug for en elektriker i Glumsø, så er El Huset Glumsø den rette at gå med!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig.
SKRIV TIL OS RING TIL OS