Mitsubishi FH25

Mitsubishis nye varmepumpe Kirigamine FH er udstyret med en lang række funktioner som har til formål at skabe den bedst mulige komfort og et behageligt indeklima. Selv i ekstrem streng kulde ned til -25°C er man med den FH25 sikret en effektiv drift. Mitsubishi varmepumper er særlig udviklet til vores kølige nordiske klima.

 

Hyper Heating giver maksimal varme

Mitsubishi Electric Inverter kompressorer er udviklet med avanceret teknologi, der sikrer en konstant justering af varmeeffekten ud fra husets varmebehov. Hyper Varmeteknik indebærer at varmepumpen fortsætter med opvarmningen, selv når udetemperaturen falder helt ned til -15°C. Desuden har carmepumpen en garanteret varmedrift ned til -25°C. Med en Coefficient Of Performance (COP) på hele 5,52 sikrer Kirigamine FH dig en direkte og mærkbar økonomisk besparelse i dit elektricitetsforbrug.

 

Ren luft og optimal varmefordeling

Varmepumpen er udstyret med Plasma Quadfilteret som effektivt sørger for at rense luften for både støv og uønskede partikler. Med det nye Double Flap-system kan du med simpel betjening dirigere luftstrømmen efter ønske – og med split flap funktionen sørger varmepumpen for at opvarme både stue og førstesal på samme tid.

 

Mitsubishi varmepumper er tilpasset til det nordiske klima

Kirigamine FH er udviklet, produceret og testet til de nordiske forhold. Selv på de koldeste vinterdage vil dit indeklima blive holdt varmt. Varmepumpen er desuden udstyret med I-save funktion for 10°C vedligeholdelsevarme.

 

Lavt lydniveau

Mitsubishis varmepumper har altid været kendt for at være imponerende støjsvage. Kirigamine FH er ingen undtagelse. Lyden ligger forsvindende lavt på kun 20 dB (A), takket være den unikke teknik på indendørsenhedens varmeveksler.

 

Smart sensor giver komfort og sparer energi

Varmepumpen er udstyret med et lille teknoligisk vidunder, som kalder for Human Sensor. Human sensor giver dig total kontrol over funktionerner i varmepumpen. Varmeafkastet kan justeres ud fra hvor du befinder dig i rummet. På en varm sommerdag kan du fx. lade ventilatoen ventilere hen mod dig, på en varm sommerdag, og på almindelige dage kan den styre væk fra dig. Hvis rummet er tomt, kan du indstille Kirigamine til at sænke eller hæve temperaturen 2 grader. Det lyder ikke af meget, men denne lille justering kan spare energi i det lange løb.

 

Mitsibushis klimaprodukter er et sikkert valg

Alle Mitsubishi Electrics klimaprodukter har moderne design, høj kvalitet og lang levetid. Overlegen driftsøkonomi sørger for at sænke dine fremtidige energiomkostninger.

 

Mitsubishi varmepumper er en sikker investering

Mitsubishi Electric foretager al forskning og produktudvikling i deres egne laboratorier. De vigtigste komponenter fremstilles ligeledes på Mitsubishis egne fabrikker, hvor der også er fokus på omhyggelig kvalitetskontrol. Derfor kan vi garantere god kvalitet og en høj, ensartet ydelse på alle produkterne.

Mitsubishi Electrics er repræsenteret med egen distributør i Danmark. Alt salg sker gennem forhandlere og installatører. Kun certificerede installatører udfører installation af produkterne. Dette sikrer at hele kæden – fra fabrik til forbruger – gør dit køb til et sikkert valg.

Det er ofte en stor investering at købe en ny varmepumpe. Med investeringen følger naturligvis også en forventning om at produktet virker problemfrit i mange år fremover. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores varmepumper. Eneste krav er at de installeres af certificerede køleinstallatører og bliver monteret i henhold til foreskrevne betingelser.

Home » MITSUBISHI VARMEPUMPER