ALARMSYSTEM NÆSTVED & RINGSTED

UNDGÅ INDBRUD MED ALARMSYSTEM

Om det er hjemmet eller virksomheden, der skal sikres, så kan El Huset Glumsø levere og installere alle former for alarm-løsninger i Næstved & Ringsted. Hos os findes der ingen færdige pakker. Vi går meget op i at have en tæt dialog med dig som kunde, så vi er sikre på at sammensætte den løsning, der bedst passer til dine behov og ønsker.

Vi er godkendt af Bureau Veritas ligeledes med, at vi er optaget på Forsikring & Pensions liste over godkendte alarmfirmaer. Det betyder, at vi må og ikke mindst kan udføre installation af alarmer hos både private og virksomheder, hvor der oftest er et krav fra forsikringsselskabet om, at installationen skal udføres efter netop Forsikring & Pensions regler.

ALLE LØSNINGER ER MULIGE

Om det er den lille, smarte løsning i hjemmet eller den store og mere avancerede til virksomheden. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi finder det spændende at udtænke særlige og skræddersyede løsninger, der matcher ind i din virksomhed eller dit hjem. Da vi også installerer videoovervågning, kan vi også nemt sammensætte en løsning, der også indeholder dette.

Så tag endelig fat i os om det er det lille trådløse anlæg med 1-2 detektorer, eller om det nærmere er det store erhvervsanlæg, der kan klare IP overførsel til kontrolcentral.

Vi har blandt andet leveret alarmsystemer til private, skoler, børnehaver, minkfarme, kirker, kontorbyggerier mm.

Skal du have et alarmsystem?

Hvis du har brug for et alarmsystem i Næstved, Ringsted eller et andet sted på Sjælland, så kontakt os med det samme. Så finder vi sammen en løsning, der matcher dine behov, ønsker og krav.

SKRIV TIL OS RING TIL OS