VIDEOOVERVÅGNING NÆSTVED & RINGSTED

Er du bekymret for, om der er nogen, der lusker rundt omkring dit hjem, på din grund eller ved virksomheden?

Videoovervågning kan øge din tryghed derhjemme eller når du forlader virksomheden efter fyraften. Med vores skræddersyede løsning, fanger du de ubudne gæster på video, som du senere kan bruge, hvis du vil anmelde besøget til politiet.

Vi kører særligt i Næstved & Ringsted, men ønsker du vores hjælp længere ude, så kommer vi gerne.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi forhandler ikke færdige pakker, men sammensætter en særlig pakke til dig. På den måde er du sikret, at dine behov bliver opfyldt, og at du kun får det, som du reelt set har brug for. Vi har derfor rigtig mange forskellige muligheder, og vi ser mange muligheder, når du fortæller om dine behov.

Da vi også installerer alarmsystemer, kan vi også nemt sammensætte en løsning, hvor dette indgår.

Vi kan klare de mindre, diskrete videoovervågninger, der er svære at få øje på, og de større og mere komplekse løsninger. Det er kun fantasien og behovet, der sætter grænserne hos El Huset Glumsø.

Vi har mange års erfaring med rådgivning, vejledning og installation af videoovervågning samt alarmsystemer. Vi er derfor en sikker samarbejdspartner, når du skal sikre hjemmet eller virksomheden.

Skal du bruge videoovervågning?

Ønsker du et videoovervågningssystem og/eller alarmsystem? Så tag fat i os med det samme! Jo hurtigere vi kender til dine behov, des hurtigere kan vi sammensætte en løsning, der er tilpasset dine behov, ønsker og budget.

Vi hjælper både private samt erhverv med videoovervågning.

SKRIV TIL OS RING TIL OS