Elektriker i Næstved, Ringsted & omegn med mange års erfaring

BELYSNING & ENERGIOPTIMERING

VI LØFTER ALLE OPGAVER INDEN FOR

BELYSNING & ENERGIOPTIMERING

SPAR PENGE PÅ ELREGNINGEN MED ENERGIOPTIMERING

Synes du, elregningen er blevet for høj? Eller er du bare træt af den gamle belysning i hjemmet eller i virksomheden?

El Huset Glumsø er eksperter i energioptimering. Vi kan derfor hjælpe med rådgivning og vejledning, når det kommer til, hvordan du kan spare mest på elregningen. Energioptimering er ikke kun en god ting for vores miljø og klima, men netop også for din økonomi.

Om det er dit private hjem, kontoret eller andet, så kan vi være behjælpelige med at finde en god løsning på energioptimering hos dig. For et reduceret energiforbrug kan være medvirkende til færre driftsomkostninger.

Vi anbefaler derfor, at du får taget et kig på dine elinstallationer, hvis de er af ældre dato, eller hvis du blot mener regningen er for høj.

VI HJÆLPER MED DEN NYE BELYSNING

Uanset om det er i din private bolig eller virksomheden, at vi kigger på energioptimering, så kan vi være behjælpelige med at finde din nye belysning. Det betyder, vi nemt efter dialogen omkring energioptimering kan finde de rette lyskilder, så du kan spare mest muligt.

Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med den service og kvalitet, som vi leverer. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi sætter tid af til dialog efter, vi har gennemgået din ejendom.

På den måde sikres du, at vi sammen finder frem til den løsning, der bedst matcher dine behov og ikke mindst budget.

Vi er særligt eksperter i LED-belysning, som er en særligt god løsning, når det kommer til optimering af energien i hjemmet og virksomheden. Vores LED-pærer og andre lyskilder har du mulighed for at kunne se i vores butik, hvis du gerne vil se dem, inden vi beslutter, hvad du skal gå med.

Skal vi hjælpe dig med energioptimeringen?

Har du nogen spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med energioptimering i dit hjem eller i virksomheden? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hvis du allerede ved, at der er behov for et gennemtjek af elinstallationerne i ejendommen, så tag fat i os med det samme.

Sammen finder vi hurtigt tid til at hjælpe dig videre!

Nedenfor kan du se nogle eksempler på steder, hvor vi har hjulpet med ny belysning.