Installation af varmepumpe

El Huset Glumsø har kun KMO certificerede montører. Det betyder, at vi har alle den rette uddannelse, når det kommer til installation af din nye varmepumpe i Næstved & Ringsted. Samtidig kan vi guide og vejlede dig til at finde den løsning, der bedst matcher dine og dit hjems behov.

Personlig rådgivning & service

Det er bestemt ikke nemt at finde den rigtige varmepumpe.

Derfor tilbyder vi som en service altid at besøge kunden, når vi bliver kontaktet om ønsket om at købe en varmepumpe. Ved besøget taler vi om, hvilke ønsker du har til varmekilden, og hvad den skal kunne. Sammen finder vi ud af, hvilken form for varmepumpe, der er den rigtige for dig.

Der er flere faktorer, man skal tage højde for i forbindelse med installation af varmepumpe. Det er både selve huset, isolering, antal personer i hjemmet, forbrugsvaner mm. Vi er særligt uddannede inden for dette felt, og vi kan rådgive inden for energi og de forskellige mærkers fordele samt ulemper. Alt dette er naturligvis inklusiv i prisen, hvis du ender med at købe en varmepumpe hos os.

Sammen med Kinnan forhandler vi mange forskellige former for kvalitets varmepumper. Hovedsagligt forhandler vi luft til luft-varmepumper. Du kan dog også få varmepumper med vand, disse installeres dog som regel af en VVS-installatør. Vi tilslutter også gerne disse.

Nem energioptimering med kvalitetsvarmepumpe

Pas på miljøet og spar på elregningen med en varmepumpe. Det er klart en investering at lave sig, hvis du køber en varmepumpe til hjemmet. Men det vil kunne mærkes i den anden ende, særligt hvis du bruger pumpen som primær varmekilde i hjemmet.

Men derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige anlæg, som passer til dit hjælp. Netop derfor går El Huset Glumsø så meget op i at give god og dybdegående rådgivning, inden du tager valget om, hvilken varmepumpe det skal være.

Vi forhandler og leverer kun kvalitets varmepumper, som vi kan stå inde for. Vores kunder er særligt glade for Mitsubishi og Panasonic, men vi forhandler mange flere kvalitetsmærker.

 

Mulighed for tilskud

I nogle tilfælde kan der være mulighed for at kunne få tilskud til sin varmepumpe. Vi rådgiver derfor også altid i dette tilfælde om, hvad der er af muligheder, og hvad det kan give dig som kunde.

Hvis der er mulighed for tilskud af den ene eller anden art, så skal vi nok sørge for at søge det for dig. Lykkes det at få et tilskud, så fratrækker vi dette beløb den endelige faktura. Så du skal ikke gøre noget selv – vi klarer det hele for dig.

Kontakt os

Overvejer du at anskaffe dig en varmepumpe til hjemmet? Så tag fat i os med det samme. Sammen kan vi finde den løsning, der allerbedst matcher dit hjem og dine ønsker til varmekilde.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Skriv til os
Ring til os
Home » VARMEPUMPER