Elektriker i Næstved, Ringsted & omegn med mange års erfaring

ELINSTALLATION I KØKKEN & BADEVÆRELSE

VI LØFTER ALLE OPGAVER INDEN FOR

ELINSTALLATION I KØKKEN & BADEVÆRELSE

Køkkenet er for mange mennesker det rum, hvor man samles med familien. Man nyder et godt måltid mad, og der hygges i de særlige årstider. Derfor skal lyset naturligvis også virke til perfektion. Det samme gælder badeværelset, som er et af de rum, hvor man kan forkæle sig selv efter en lang dag.

El Huset Glumsø hjælper dig med at sikre, at du får netop det lys, du ønsker.

Vi er særligt specialiserede i renovering af køkkener og badeværelser. I mere end 40 år, er det de steder i hjemmet, hvor vi har lavet mest el-arbejde. Derfor kan vi uden problemer hjælpe dig med at klare dine nye elinstallationer i Næstved og Ringsted.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, da vi udfører alle former for installationer i private boliger.

EKSPERTER I LED-LØSNINGER

I dag er det blevet meget moderne med LED-løsninger på både badeværelset men også i køkkenet. Derfor har vi alle former for LED-lys klar, så vi sammen kan finde den løsning, der er den rigtige for dig.

LED-lys er i dag blevet meget populært. Blandt andet fordi lysdiodens levetid er længere end en almindelig glødepære. Samtidig kan nogle LED-lys fås med dæmper. Så kan du nemt skrue ned for lysstyrken i f.eks. køkkenet, når gæsterne sidder ved bordet og middagen er serveret. Ikke mindst kan det være energisparende, hvilket har en klar effekt på elregningen.

Vi kan sagtens hjælpe dig med rådgivning og vejledning, så du er sikker på, at vi finder en lys-løsning, der passer nøjagtigt til dine behov og budget.

shutterstock 663986551.jpg

Skal vi hjælpe dig med ny belysning i køkken & bad?

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det, vi leverer. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med dig, så både du og vi er sikre på, hvad behovet for belysning er. Vi holder altid vores aftaler, og vi sørger for, at der er pænt og ryddeligt, når vi har udført vores opgave. Så hvis du har brug for ny belysning i enten køkken eller bad, så er El Huset Glumsø den rette at gå med!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig.