Elektriker i Næstved, Ringsted & omegn med mange års erfaring

RENOVERING AF ELINSTALLATIONER

VI LØFTER ALLE OPGAVER INDEN FOR

RENOVERING AF EL-INSTALLATIONER

Hvis du har købt nyt hus, og det skal renoveres, så kan El Huset Glumsø hjælpe dig med alle elinstallationer i Næstved & Ringsted. Vi kan klare alle opgaver. Alt fra den nye stikkontakt til en totalrenovering af al el i huset.

Derfor kan vi både være behjælpelige ved køb af drømmehuset, nybyggeriet eller den komplette renovering af det ældre hus.

Vi laver alle former for elinstallationer. Det betyder, at det reelt set kun er din fantasi, der sætter grænserne. El Huset Glumsø har mange års erfaring med elinstallationer, og vi sørger for konstant at være opdaterede på nye arbejdsmetoder og løsninger. Derfor kan du, med os som samarbejdspartner, både få helt almindelige, standard løsninger og de mere komplekse af slagsen.

GENNEMGANG AF ELRAPPORT

Hvis der følger en elrapport med huset, du lige har købt – eller ønsker at købe – så tilbyder vi at kigge rapporten igennem sammen med dig. Vi kan nemt rådgive og ikke mindst vejlede dig i forhold til, hvad vi kan gøre for at fjerne problemerne, som rapporten belyser.

Samtidig kan vi give dig en pris og et tilbud på, hvad det vil koste dig at få udbedret fejlene.

PRIVAT & ERHVERV

Uanset om det er hr. og fru Jensen, der skal have renoveret køkken & bad, eller om det er boligforeningen, der skal have renoveret 200 lejligheder. Så er vi klar til at løfte opgaven!

Er der behov for nye elinstallationer i forbindelse med udbygning, vedligeholdelse eller ændringer i hjemmet, kan El Huset Glumsø levere en fremtidssikret og professionel løsning.

Gennem årene har vi fået et rigtig godt samarbejde med en håndfuld tømrere, VVS’ere samt murere. Vi kan derfor hjælpe dig videre med at sammensætte et godt team, hvis du er i gang med en større renovering af boligen.

KONTAKT OS

Har du nogen spørgsmål i forhold til din renovering eller eleftersynsrapporten, der foreligger ved dit nye huskøb? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi står altid til rådighed og hjælper gerne med gode råd og kan guide dig på rette vej.

Tag fat i os med det samme, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud!

Nedenfor kan du se nogle eksempler på steder, hvor vi har hjulpet med el-installationer.